Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

L'Ajuntament de Sant Quirze promou l'estalvi domèstic d'aigua a través d'una campanya

La iniciativa es realitza conjuntament amb l'Agència Catalana de l'Aigua i la Diputació de Barcelona


L'Ajuntament de Sant Quirze promou l'estalvi domèstic d'aigua a través d'una campanya

L'exposició "L'aigua en equilibri" obrirà dilluns vinent, 10 de de desembre, les activitats emmarcades en la campanya Sant Quirze del Vallès estalvia aigua promoguda conjuntament per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i la Diputació de Barcelona. 

El principal objectiu d'aquesta iniciativa és informar a la ciutadania sobre aquelles petites actuacions de sensibilització que poden promoure l'estalvi i la gestió eficient de l'aigua en l'àmbit domèstic, i a nivell més general, conscienciar la població de la necessitat de respectar i conservar els recursos hídrics.
La biblioteca municipal acollirà des del 10 al 21 de desembre l'exposició L'aigua en equilibri, una mostra que vol implicar els visitants en la construcció d'una nova cultura on la gestió sostenible dels rius i la reducció de la contaminació de l'aigua siguin una realitat. L'exposició es podrà visitar en el mateix horari de la biblioteca.
Com estalviar aigua-i diners-
En el marc d'aquesta exposició, el dia 19 de desembre a 2/4 de 7 del vespre la biblioteca acollirà la xerrada Com estalviar aigua-i diners- a Sant Quirze del Vallès. Les persones que hi assisteixin rebran un paquet amb mecanismes per estalviar aigua a les aixetes de casa i una guia per a l'estalvi domèsti. També podran portar el rebut de l'aigua per descobrir les mesures concretes d'estalvi que es poden aplicar en cada cas.