Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Sara Segura i Elena Pardo, guanyadores del concurs Carta a un maltractador

La quarta edició d'aquest certamen destaca per la qualitat dels treballs presentats


Sara Segura i Elena Pardo, guanyadores del concurs Carta a un maltractador

 Prop d'una quarentena de treballs han participat enguany al concurs d'escriptura Carta a un maltractador que té com a objectiu sensibilitzar la ciutadania i generar reflexió al voltant de la violència de gènere. L'alumna de l'Institut Sant Quirze, Sara Segura, ha estat la guanyadora en la categoria dels participants d'entre 14 i 17 anys i Elena Pardo, alumna del CFA l'Olivera, ha guanyat en la categoria de més de 18 anys.
El lliurament dels premis, dues experiències d'aventures i relax, va anar a càrrec de la regidora d'Igualtat i Ciutadania, Sílvia Peralta i de la regidora de Joventut, Míriam Casarramona, que van felicitar les participants i van destacar la gran qualitat dels textos presentats.
Aquest certamen s'emmarca en programa d'actes organitzats al voltant de la celebració del Dia Internacional per l'eradicació de la violència masclista i que en el cas del col·lectiu jove es vehicula amb la campanya Talla amb els mals rotllos. Podeu llegir les cartes guanyadores en els documents relacionats amb aquesta notícia.