Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Engega la campanya Sexjove per promoure la sexualitat afectiva i segura entre el jovent

Xerrades, tallers i cinemafórums destaquen en el programa que es desenvoluparà al llarg del mes de desembre


Engega la campanya Sexjove per promoure la sexualitat afectiva i segura entre el jovent

Aquesta setmana ha engegat la campanya SEXJOVE 2012, un conjunt d'accions adreçades al jovent local per promoure l'adquisició d'hàbits saludables al voltant de la sexualitat. Del 3 al 21 de desembre, l'Institut Sant Quirze serà un dels principals centres neuràlgics de la campanya a través del Programa Informació i Dinamització als Centres d'Educació Secundària que setmanalment compta amb una paradeta informativa al centre educatiu. 

L'Espai Canya Jove acollirà diverses activitats com ara una exposició sobre sexualitat segura del 5 al 20 de desembre, dues tardes joves amb el taller   Enrolla't amb la sexualitat (5 de desembre) i un video fòrum per abordar l'ús del preservatiu i les enfermetats de transmissió sexual com la sida el 19 de desembre.
Divendres 14 de desembre a les 17 hores es projectarà, també a l'Espai Canya Jove, la pel·lícula El diari de la Carlota" i, el mateix dia, a les 22 hores, la Patronal acollirà l'espectacle Històries Marranes a càrrec de la companyia Isòsceles adreçat a joves majors de 16 anys. La campanya tancarà amb l'espectacle Que sí vida, un muntatge per treballar la prevenció del VIH/sida i les Infeccions de Transmissió Sexual adreçat a l'alumnat de 3er d'ESO de l'Institut Sant Quirze.