Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Més d'una desena d'activitats per la Marató de TV3 a Sant Quirze del Vallès

Escoles, comerços i entitats se sumen a aquesta iniciativa solidària que tindrà lloc el proper cap de setmana


Més d'una desena d'activitats per la Marató de TV3 a Sant Quirze del Vallès

 Sant Quirze del Vallès comptarà amb més d'una desena d'activitats per contribuir a la Marató de TV3, que en aquesta edició es centra en la lluita contra el càncer. 

Les propostes solidàries començaran dissabte 15 de desembre amb una Festa de Nadal organitzada pel Picarol Blau, que destinarà el que recolli amb les galetes elaborades per les famílies en el marc de la Festa de Nadal. A la tarda, Els Mandukos proposen un Pare Noel solidari que recollirà cartes dels nens i lliurarà alguna joguina a partir de les 17 hores a la rambla de Lluís Companys.
Activitats de Diumenge
El gruix de les activitats es concentraran el diumenge 16 de desembre, dia oficial de la Marató. A partir de les 10 del matí i en dues sessions d'una hora, la Patronal acollirà l'exhibició del Gimnàs Montserrat Creus. A continuació, a partir de dos quarts d'una, serà el torn de l'Espai de Dansa, que també exhibirà el treball dels seus alumnes en una Mostra de Nadal, també a la Patronal.
Aiguagim
El Polisportiu de Can Casablanques promou també una activitat per contribuir a aquesta causa. Es tracta d'una sessió d'aiguagim que es desenvoluparà de les 11 a les 12 del migdia al mateix equipament. També al llarg del matí i a l'entorn d'aquesta instal·lació esportiva la Penya Motera km 0 farà el sorteig d'una panera i una concentració motera per recaptar fons destinats a la Marató.
Mercat solidari
Les diverses oenagés locals participaran també activament en la Marató amb un mercat de joguines i llibres de segona mà que estarà ubicat de les onze fins dos quarts de dues de diumenge 16 de desembre al parc de les Morisques. Paral·lelament i al llarg de tot el matí, Dones per Sant Quirze i el Grup Cultural de la Dona Caterina Albert faran jocs ecoducatius que fomenten la igulatat de gèrner adreçats a infants a la rambla de Lluís Companys.
Escudella, panera i dinar
Les persones que s'apropin diumenge al migdia a la rambla de Lluís Companys podran degustar a partir de les 13 hores una escudella solidària a càrrec dels Mandukos. 
Pel que fa al dinar, tant El Niu del Mussol com Lossum també es sumen a la iniciativa, que es desenvoluparà a través dels mateixos establiments.
L'actuació musical de la Coral Amics per Sempre del Casal d'avis tancarà diumenge, a dos quarts de sis de la tarda tancarà els actes que Sant Quirze aporta a la Marató 2012.