Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Aquest diumenge 11 de juliol, Mulla't per l'esclerosi múltiple

Sant Quirze del Vallès se suma a la campanya promoguda per la Fundació Esclerosi Múltiple, que enguany celebra la 17a edició.


Aquest diumenge 11 de juliol, Mulla't per l'esclerosi múltiple

Sota el lema Mulla't per l'Esclerosi Múltiple, un total de 600 piscines de Catalunya participaran enguany en la campanya Mulla't promoguda per la Fundació que treballa per aquesta malaltia.
A Sant Quirze, l'acció es desenvoluparà aquest diumenge 11 de juliol, de les 11 a les 14 hores a la piscina del Complex Esportiu Municipal de Can Casablanques.
Cada vuit hores es diagnostica un nou cas d'esclerosi múltiple al nostre país. L'esclerosi múltiple és una malaltia neurològica que afecta a persones molt joves, malauradament és invalidant i generalment progressiva. A Catalunya més de 6.000 persones conviuen amb aquesta malaltia. La Fundació Esclerosi Múltiple, està treballant en el desplegament d'un nou Centre d'Esclerosi Múltiple (CEM- Cat) que oferirà serveis coordinats en l'atenció de la malaltia. És per això que des de l'Ajuntament es vol fomentar i promoure la participació en aquesta iniciativa.
Per a més informació, podeu consultar l'enllaç:
Fundació Esclerosi Múltiple