Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Noves propostes de l'Ateneu del Món per celebrar un Nadal Solidari

Guarniments d'arbre solidaris i fotografies per recaptar fons per la Fundació Vicenç Ferrer


Noves propostes de l'Ateneu del Món per celebrar un Nadal Solidari

 L'Ateneu del Món segueix la campanya de recollida de fons per la Fundació Vicenç Ferrer, una entitat que treballa des de fa molts anys per fomentar l'escolarització i per millorar el nivell de vida dels infants i les famílies que viuen a la zona d'Anantapur (Índia).

En aquesta ocasió, l'Ateneu del Món compta amb la col•laboració del comerç local NUTRATEK. A la botiga de Nutratek a (Rambla Lluis Company 14-A de S) Quirze, s'hi poden trobar un conjunt de fotografies de molta qualitat, de mida  37X59 cm. amb una base de pòrex al preu solidari de 20,- €, un bon regal per Nadal que a més contribuieix a ajudar als que tenen menys recursos.
En aquesta botiga també s'hi pot trobar l’arbre de Nadal Solidari que enlloc de boles, està decorat amb unes etiquetes que tenen un valor de 1,-€, 5,-€ i 10,-€. Cada etiqueta que es compri es dipositarà a una urna que esta a l’aparador de l’establiment i quan acabi  la campanya de Nadal tot el que estigui dipositat a l’urna sumarà pel projecte de la Fundació Vicente Ferrer.