Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Les activitats organitzades per la Marató de TV3 recapten a Sant Quirze més de 3.700 euros

Durant la jornada diferents espais del municipi van acollir activitats per a tots els públics


Les activitats organitzades per la Marató de TV3 recapten a Sant Quirze més de 3.700 euros

 Les activitats organitzades a Sant Quirze del Vallès per la Marató de TV3 d’enguany han recaptat un total de 3.795,16€. Durant la jornada diferents espais del municipi van acollir activitats per a tots els públics, que van aconseguir mostrar la solidaritat i sensibilitat de la població santquirzenca en relació a la malaltia a què donava suport la iniciativa d’enguany: el càncer. Així, des de l’exhibició de l’alumnat del Gimnàs Montserrat Creus a primera hora del matí i a migdia o la Mostra de Nadal de l’Espai de Dansa Sant Quirze, fins a la sessió d’aiguagim al poliesportiu de Can Casablanques i el sorteig d’una panera també al poliesportiu, per part de la Penya Motera, qui també va organitzar una concentració, van esdevenir èxits d’assistència i recol•lecta. No va faltar a la cita el mercat solidari de joguines i llibres de segona mà al Parc de les Morisques, i els jocs coeducatius que fomenten la igualtat de gènere, adreçats als infants a la rambla de Lluís Companys.

A migdia, un dinar del Niu del Mussol i Lossum van acabar de donar l’energia necessària per continuar a la tarda amb l’actuació musical del Casal d’Avis.
Cal recordar que les activitats ja es van iniciar dissabte 15, amb l’organització per part d’Els Mandukos del Pare Noel a la rambla de Lluís Companys, i per part de l’escola bressol El Picarol Blau de la festa de Nadal i elaboració de galetes per part de les famílies.
En definitiva, unes propostes que, segons que ha manifestat el tinent d’Alcaldia de Serveis Personals, Edel Balboa,  “han funcionat molt bé i de les quals ens sentim molt orgullosos. És una satisfacció que Sant Quirze col•labori amb un granet de sorra en aquest gran èxit de solidaritat que cada any esdevé la Marató”.
En la mateixa línia, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, ha agraït molt especialment les entitats i ens col•laboradors “la tasca que han desenvolupat, doncs un any més han demostrat la seva predisposició per treballar d’una manera altruista en benefici d’una causa que, d’una manera o altra, tots hem patit d’aprop”.