Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

Nova edició de les "Joguines solidàries 2013"

En el cas de Sant Quirze beneficiaran a un total de 65 nens i nenes


Nova edició de les "Joguines solidàries 2013"

  Les oficines de la Direcció de l’Àrea Vallès Sud de la Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona han posat en marxa per tretzè any consecutiu en aquestes dates, la campanya “Joguines Solidàries”. Aquesta campanya portarà joguines a diversos municipis, entre ells Sant Quirze del Vallès. El passat 13 de desembre, el Centre Cívic Masia Can Feliu va acollir el lliurament de les joguines. L'acte va comptar amb la presència de la regidora de Benestar Social, Míriam Casarramona, i de representants de la Caixa i del projecte solidari.

L'objectiu de la campanya, que també s'estén per altre poblacions de la comarca i que enguany n'incorpora de nous com Castellar del Vallès i Sant Llorenç Savall, és ampliar i reforçar la tasca de l'obra Social que realitza la Caixa i donar suport a la feina duat a terme pels municipis i entitats perquè cap nen es quedi sense joguina.
Aquest projecte s'inicià el mes de setembre amb un seguiment de la campanya anterior i l'anàlisi de les opinions de les diferents Regidories de Serveis Socials dels ajuntaments beneficiaris.
Així, s'ha procedit a realitzar una acurada selecció i compra de joguines noves, que en el cas de Sant Quirze beneficiaran a un total de 65 nens i nenes que viuen en famílies en situació vulnerable.
Enguany, la campanya Joguines solidàries portarà 2709 joguines noves i d’altres obsequis a les poblacions de Sabadell (Creu Roja de Sabadell), Sant Quirze del Vallès, Castellar del Vallès, Sant Llorenç de Savall, Polinyà, Badia del Vallès, Martorelles, la Fundació de l’Hospital Parc Taulí, la ludoteca Margarida Bedós (Les Termes – Sabadell), la ludoteca Centre de Tarda Can Deu (Can Deu – Sabadell), la ludoteca  Can Puiggener (Sabadell), la ludoteca Can Rull/Merinals (Sabadell), la ludoteca de Torreromeu (Sabadell), Actua Vallès ACTUEM contra el VIH/Sida i  El Rebost Solidari de Sabadell.