Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Obertes les inscripcions per la Cursa Nocturna dels Mussols

La cita esportiva tindrà lloc el proper 23 de març i ja compta amb més de 160 persones inscrites


Obertes les inscripcions per la Cursa Nocturna dels Mussols

 Un total de 11.800 km i 700 metres de desnivell acumulat per pistes de muntanya i corriols de terra és la carta de presentació de la cinquena edició de la Cursa Nocturna dels Mussols, un certamen que s'ha convertit en una cita destacada de l'agenda esportiva santquirzenca i que enguany es celebrarà el proper 23 de març.

Les inscripcions per a la cursa ja estan obertes des de principis de gener i tornen a oferir diverses categories: infantil, cadet i junior i adults. Fins al moment ja s'han inscrit més de 160 persones per aquesta cinquena edició que torna a formar part de la Challenge Catalana de Curses Nocturnes de Muntanya com a inici de temporada.
La organització ha limitat les places fixant un màxim de 400 per la cursa d'adults, on hi podran participar també majors de 16 anys amb autorització dels tutors. El preu de les inscripcions és de 17 euros pels Federats FEEC i FCA i de 14 euros pel Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès. La inscripció a les categories infantil, cadet i júnior és gratuïta i també està limitada a un màxim de 100 participants. 
 
Podeu fer la inscripció en línia a través del següent enllaç: www.cursadelsmussols.cat