Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Obert el termini per presentar candidatures al premi Dona de Sant Quirze 2013

Les propostes es poden presentar fins al proper 8 de febrer de 2013


Obert el termini per presentar candidatures al premi Dona de Sant Quirze 2013

 Per sisè any consecutiu, l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès organitza el PREMI DONA DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS. Aquest premi s’atorga en el marc del 8 de març, Dia internacional de les dones i té per objectiu reconèixer i visibilitzar socialment el valor del treball realitzat per dones que hagin contribuït a millorar la situació de les dones del municipi en tots els àmbits i a avançar cap a relacions equitatives entre dones i homes. 

El premi té un caràcter honorífic i s’atorga amb caràcter individual a una dona resident o que hagi desenvolupat en el poble, activitats que impulsin el paper de la dona en qualsevol àmbit social, cultural, polític, laboral, educatiu, esportiu, d’investigació o que hagi contribuït en la defensa de la igualtat de gènere, i que sigui susceptible d’un reconeixement públic.
Candidatures
Al llarg del mes de gener i fins al 8 de febrer de 2013 es poden presentar les candidatures al Premi Dona de Sant Quirze 2013. Les propostes s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. Podeu consultar les bases i el formulari de presentació de candidatures aquí:
Per a més informació podeu adreçar-vos al Servei d'Igualtat (Centre Municipal d'Informació i Recursos per a Dones, Av. del Vallès, 97-99, tel. 937216800, sumemxlaigualtat@santquirzevalles.cat)