Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

Comença un nou programa per inserir joves amb baixa formació al mercat laboral

La iniciativa està adreçada a nois i noies entre 16 i 25 anys


Comença un nou programa per inserir joves amb baixa formació al mercat laboral

 Sant Quirze del Vallès podrà participar amb 7 places en el programa Joves per l'Ocupació, una iniciativa subvencionada per la Generalitat de Catalunya que s'executa a través del Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental.

Requisits
Les persones que vulguin participar en aquest projecte, han d'estar empadronades a Sant Quirze del Vallès, tenir entre 16 i 25 anys i un nivell formatiu com a molt d'ESO, però amb cap formació especialitzada. També han d'estar inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'Ocupació (DONO) i interès per alguna de les especialitats formatives proposades.
Especialitats
Tot i que encara no estan detallades, les especialitats de formació podran ser en serveis auxiliars d'estètica, operacions bàsiques de cuina o de catering, auxilias de fleca i personal d'atenció a un forn de pa amb degustació, activitats auxiliars de comerç, operacions auxiliars en magatzem i indústries de laboratoris químics o operacions d'auxiliar de fabricació mecànica.
Després d'un primer període de formació, durant el qual l'alumnat rebrà una beca de 100 € mensuals, l'objectiu és la formalització d'un contracte amb una empresa. El contracte de partida serà de 6 mesos, de 25 hores setmanals i amb una subvenció per l'empresa de la totalitat a excepció de la seguretat social.
Sol·licituds
Les persones interessades a participar en aquest projecte, poden posar-se en contacte amb el Servei a l'Ocupació de Sant Quirze del Vallès a través del correu electrònic ocupacio@santquirzevalles.cat fins al proper 4 de febrer. El dia 6 de febrer es realitzarà una sessió informativa amb totes les persones que compleixin els requisits i que hagin sol·licitat la seva inclusió en el projecte.