Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

Nou programa de formació i contractació per a persones en situació d'atur de llarga durada

Sant Quirze comptarà amb dues places del total de participants de la comarca


Nou programa de formació i contractació per a persones en situació d'atur de llarga durada

Les persones empadronades a Sant Quirze del Vallès que portin com a mínim un any a l'atur, inscrites al Servei a l'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació  (DONO) i que no cobrin cap prestació poden optar a una de les dues places atorgades al municipi en el marc del programa subvencionat per la Generalitat de Catalunya adreçat a persones aturades de llarga durada.

Especialitats
El programa inclou un primer període de formació en una de les dues especialitats proposades: administratiu polivalent o gestió de residus. La formació en administratiu/va polivalent es farà del 18 de febrer al 13 de juny i el de gestió de residus del 4 de març al 30 de maig. Després d'aquest període formatiu, l'objectiu és formalitzar un contracte amb les empreses prospectades. El contracte de partida serà de 6 mesos, de 25 hores setmanals i amb subvenció per l'empresa de la totalitat del cost a excepció de les seguretat social. 
Sol·licituds
Les persones que estiguin interessades a participar en aquest projecte poden posar-se en contacte amb el Servei a l'Ocupació de Sant Quirze del Vallès a través del correu electrònic ocupacio@santquirzevalles.cat o presencialment al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra. Es farà una sessió informativa el dia 28 de gener per a totes les persones que compleixin els requisits. La selecció definitiva la realitzarà el personal tècnic que desenvoluparà el projecte des del Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental (COPEVO), que és qui executa directament el programa.