Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Últims dies per inscriure's al Carnestoltes 2013 com a comparsa o paradeta

Les inscripcions per aquestes modalitats clouen el proper 22 de gener


Últims dies per inscriure's al Carnestoltes 2013 com a comparsa o paradeta

El proper 9 de febrer Sant Quirze del Vallès celebrarà la festa del Carnestoltes, una de les festivitats més concorregudes i participatives de tot el calendari festiu anual.

Una de les activitats estrella d'aquesta festa és la rua de Carnestoltes, un esclat d'enginy, alegria, música i imaginació que recorre els carrers de Sant Quirze com a preludi de l'arenga i el ball de màscares. 
Les inscripcions per participar al Concurs de Carnestoltes en les modalitats de paradetes i comparses finalitzaran el proper dimarts 22.
Les bases del concurs estableixen enguany 3 categories: individuals en tres trams d'edat (de 0 a 7 anys, de 8 a 17 i de 18 o més), comparses i paradetes.
Les comparses hauran d'estar formades per un mínim de 10 persones. Les entitats que vulguin muntar una paradeta,  hauran d'inscriure's prèviament al concurs, anar disfressats i guarnir la paradeta en funció de la temàtica escollida. En aquesta modalitat hi podrà participar qualsevol entitat inscrita en el Registre Municipal d'Entitats.
Enguany es muntaran un màxim de 17 paradetes, que s'assignaran seguint les bases de la botifarrada popular acordades pel Grup de Treball de Festa Major. 
Participants individuals
Els participants individuals podran iniciar les inscripcions el proper dilluns 21 de gener i tindran temps per fer-ho fins al proper  dimecres 6 de febrer.
Les inscripcions es poden fer de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, o en línia a través de l’enllaç: Inscripció al Concurs de Disfresses