Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Conxita Tarruell apropa aquesta setmana les seves experiències a Cuba i Chicago

L'escriptora presentarà els seus llibres "Paisatges humans de Cuba, un viatge per redescobrir-se" i "Chicago o una immersió al bressol del gòspel. El seu ressò a Catalunya"


Conxita Tarruell apropa aquesta setmana les seves experiències a Cuba i Chicago
La biblioteca municipal acollirà el proper dimarts 22 de gener a les 19 hores la presentació del llibre Paisatges humans de Cuba, un viatge per redescobrir-se de Conxita Tarruell. La presentació del llibre anirà a càrrec de Fèlix Merino, de la Bellaquirzeband. Les persones assistents podran gaudir també de l'audiovisual de l'experència viscuda per l'autora al país caribeny, i també tindran l'oportunitat de conèixer el darrer llibre de l'escriptora sabadellenca Chicago o una immersió al bressol del gòspel. El seu ressò a Catalunya.
Tarruell ha fet rutes solidàries per Amèrica Llatina (Equador, Brasil i Perú), una estada de dos mesos a Costa Rica fent un recorregut pel país i convivint amb les famílies. Aquestes vivències l'han transformat i l’han motivat a compartir-les. 
Al 2008 va publicar el llibre Viatjar com a transformació personal i, posteriorment, el seu segon llibre Una experiència a Etiòpia.