Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Una setantena de persones manifesten el seu suport a la Declaració de Sobirania aprovada al Parlament

L'acte es va convocar per l'entitat Sant Quirze per la Independència


Una setantena de persones manifesten el seu suport a la Declaració de Sobirania aprovada al Parlament

 Un important grup de ciutadans de Sant Quirze es van aplegar ahir a les 7 del vespre davant de l’Ajuntament per manifestar el seu suport a la Declaració de Sobirania aprovada al Parlament de Catalunya. 

Tot just una hora després de la votació al Parlament, els assistents van voler donar rellevància al text que reconeix el paper de “subjecte polític i jurídic sobirà del poble català". La convocatòria la va fer Sant Quirze per la Independència i es va fer simultàniament a tots els pobles de Catalunya seguint la convocatòria de l’Assemblea Nacional Catalana i l’Associació de Municipis per la Independència. A la convocatòria s’hi van sumar CDC Sant Quirze i Esquerra Sant Quirze.
Va començar l’acte l’alcaldessa, Montserrat Mundi, en nom de CiU, remarcant la transcendència del fet i el pas endavant que representa. També hi van ser presents regidors de CiU, Junts per Sant Quirze i ICV-EUiA.
El coordinador de Sant Quirze per la Independència, Narcís Noguera, va llegir el text del Manifest proposat per l’ANC i l’AMI i l’acte va acabar amb el cant d’Els Segadors.