Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

La Plataforma de Barraques convoca un concurs de grups de música locals

La organització amplia el termini de presentació de candidatures fins al 20 de juliol


La Plataforma de Barraques convoca un concurs de grups de música locals

La Plataforma Barraques de Sant Quirze del Vallès convoca aquest mes de juliol un concurs de grups de música locals amb l'objectiu de dinamitzar la cultura musical en viu al municipi  i aportar espais per realitzar concerts dins les activitats de festa major.
Els grups de música que vulguin participar-hi, han d'enviar el vídeo d'una cançó abans del dia 20 de juliol a barrakessqv@gmail.com.
Els videos que es vagin reben, s'aniran penjant al Facebook de Barraques i podra votar qualsevol persona que tingui un compte en aquesta xarxa social mitjançant el botó "m'agrada".
El veredicte es publicarà el dia 27 de juliol. Els  4 grups més votats seran els finalistes, i hauran de tocar el dijous 2 de setembre en la gran final.
Els guanyadors tocaran a l'escenari gran els dies 10 i 11 de setembre.
La Plataforma  Barraques de Sant Quirze del Vallès és una entitat formada per La Trinxera, Diables de Sant Quirze, Marabunta, Joves d'Esquerra Verda i Envidiarte, a més d'altres grups de joves com la Comissió Jocs Florals, el Deporting Club Serra de Galliners i altres joves a títol individual.