Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Aquest dissabte, vine al mercat ecològic del Vallès

Les paradetes estaran ubicades a la rambla de Lluís Companys de les 9 a les 14 hores


Aquest dissabte, vine al mercat ecològic del Vallès

 Sant Quirze del Vallès rebrà novament aquest dissabte la visita del Mercat Ecològic del Vallès, un espai on es poden adquirir productes ecològics de tot tipus per omplir el rebost i gaudir de les característiques excepcionals dels productes que ofereixen la garantia d'ecològic. Les paradetes, amb tot tipus de productes artesans i ecològics, estaran a la rambla de Lluís Companys de les 9 a les 14 hores.

El benefici de consumir ecològic
Els productes ecològics beneficien la nostra salud, alhora que protegeixen el planeta. Consumir-ne de forma habitual pot comportar molts avantatges, ja que el seu origen, conreu i tractament fa que el nostre cos els assimili millor i potencia l'absorció i contingut de vitamines i nutrients d'alta qualitat.
Els productes ecològics no contenen additius sintètics ni d'origen químic, no han estat modificats genèticament i, en el cas de la carn, està lliure d'hormones de creixement o d'antibiòtics.
Gust i qualitat
Els productes ecològics potser no tenen el mateix aspecte que els altres, però en canvi, el gust i la qualitat així com la durada d'aquests és molt superior als que no han estat produïts sota els fonaments de l'agricultura ecològica.