Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

Oberta la convocatòria per al primer torn de Vacances en família de la Generalitat de Catalunya

Les inscripcions per al primer torn de vacances es poden realitzar fins al proper dilluns 25 de febrer a les 12 hores


Oberta la convocatòria per al primer torn de Vacances en família de la Generalitat de Catalunya

 El programa Vacances en Família del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya té com a principal objectiu oferir a tots els pares i mares amb fills menors de 18 anys la possibilitat de gaudir d'estades de vacances en albergs de la Generalitat en diferents períodes de descans i a preus avantatjosos. 

Aquesta primera convocatòria cobreix les estades des del 15 de març fins al 30 d'agost i el termini per inscriure's clou el proper dilluns 25 de febrer.
Preus
Les tarifes 2013, en règim de pensió completa són de 26,35 euros per dia per als majors de 13 anys, 19,76 euros per als infants de 7 a 13 anys i de 13,18 euros per als infants de 0 a 3 anys. L'estada és gratuïta per als infants de 0 a 3 anys.
Tallers
Com a novetat, enguany les estades inclouen uns tallers de parentalitat positiva, una activitat formativa que vol donar resposta a la tasca educativa de les famílies i que vol ajudar a reflexionar en relació a com relacionar-nos amb els nostres fills i filles.
Inscripcions
Les inscripcions per al primer torn de vacances es poden realitzar fins al proper dilluns 25 de febrer a les 12 hores.
Podeu ampliar la informació sobre els torns i albergs disponibles, condicions i sistema d'inscripció en el següent enllaç: Vacances en família 2013