Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Nous tractaments fitosanitaris per eliminar el morrut de les palmeres i per prevenir la processionària

Els tractaments es faran els propers dimecres 6 de febrer i dimarts 12 de febrer


Nous tractaments fitosanitaris per eliminar el morrut de les palmeres i per prevenir la processionària

 L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès realitzarà uns tractaments fitosanitaris per eradicar el morrut de les palmeres al parc de les Morisques i la processionària del pi a les zones amb pins.

El dimecres 6 de febrer es realitzarà un segon tractament fitosanitari mitjançant Clorpirifos 48% EC,  per intentar erradicar el morrut de les palmeres del Parc de les Morisques. L'actuació començarà a les 8.30 hores. D'acord amb el protocol del Departament d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya, durant el temps que duri el tractament es tancarà el perímetre de les palmeres afectades amb els corresponents avisos, es buidarà el llac superior per evitar que en cas de caiguda accidental del producte aquest pugui afectar als peixos, i també es tancarà la font del parc.
Tractament contra la processionària
El dimarts 12 de febrer  es realitzarà un tractament fitosanitari contra la processionària del pi. El producte utilitzat serà l’Alfa Cipermetrin 10%. L’aplicació és farà a les zones forestals i als parcs amb pins, a partir de les 22 h del dijous i fins les 06 h del divendres 8 de febrer.