Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Tallers de maquillatge, de màscares i la rua principals reclams del programa del Carnestoltes 2013 a Sant Quirze

Els actes centrals es desenvoluparan dissabte 9 de febrer


Tallers de maquillatge, de màscares i la rua principals reclams del programa del Carnestoltes 2013 a Sant Quirze

 Sant Quirze del Vallès tornarà a viure intensament el Carnestoltes, una de les festes on el bon humor, l'enginy i la participació ciutadana en són els principals protagonistes. Aquesta edició tornarà a comptar amb dues rues, una a Sant Quirze nucli urbà i una altra al nucli de les Fonts. A l'entorn d'aquesta festa, també s'han programat dues activitats per facilitar que tothom  que vulgui, pugui aprendre a maquillar-se o bé a fer una màscara.

Taller de maquillatge
La primera d'elles serà el taller de maquillatge de l'Espai Canya Jove, una iniciativa adreçada a adolescents i joves a partir dels 12 anys. Els i les participants podran aprendre tècniques de caracterització i crear un maquillatge d'acord amb la disfressa escollida. La sessió començarà a les 17 hores de divendres 8 de febrer al mateix espai Canya Jove.
Elaboració de màscares
La rambla de Lluís Companys serà dissabte al matí l'emplaçament on es desenvoluparà un taller de decoració de màscares de Carnesoltes. L'activitat està organitzada pel Cercle de Cultura i s'iniciarà a les 11 hores. Hi podrà participar tothom que ho desitgi, és una activitat totalment gratuïta i acabarà a les 14 hores.
Rua de Carnestoltes a Sant Quirze
A Sant Quirze nucli urbà, dissabte 9 de febrer a partir de les 16.30 hores tindrà lloc la concentració de comparses davant del Gimnàs Municipal (davant de l'Escola Purificació Salas). A partir de les 17.30 hores, la rua de Carnestoltes iniciarà el recorregut següent:Avinguda del Vallès, rda d'Arraona, c.Pintor Vila Puig, c. Mossèn Francesc Rosales, av. de Pau Casals, c. Manso, c. Vallcorba, rambla de Lluís Companys, plaça 14 d'abril i final del recorregut a la rambla de Lluís Companys. A la mateixa rambla de Lluís Companys es podrà gaudir a partir de les 19 hores de la botifarrada popular i a la mateixa hora, el Rei Carnestoltes oferirà la tradicional arenga a l'escenari del parc de les Morisques. La festa continuarà a partir de les 21 hores a la sala nova de la Patronal amb un ball de màscares a càrrec dels Mandukos.
Carnestoltes a les Fonts
A les 17 hores començarà a les Fonts la rua del Carnestoltes amb el següent recorregut: Plaça de Manel Mañas, c. Roma, c. de sant Agustí, ps.de Lola Anglada, c. Mossèn Josep Pons, c. Nostra Senyora del Roser, c. Església, Passeig de la Riera i polisportiu. Tots els presents podran gaudir a partir de les 18 i en el mateix polisportiu de la botifarrada popular. A les 19 hores es farà el lliurament dels premis del concurs de disfresses. Les inscripcions es poden fer en el mateix punt de sortida. Podeu consultar les bases aquí: Bases Concurs de Carnestoltes a les Fonts