Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze Té Vida celebra dissabte la 5ena Festa d'Estiu

Les activitats s'iniciaran a les 17:00 hores al Parc de les Morisques.


Sant Quirze Té Vida celebra dissabte la 5ena Festa d'Estiu

L’entitat Sant Quirze Té Vida organitza  dissabte a la tarda la seva 5ena Festa d’Estiu al Parc de les Morisques. Les activitats per a petits i grans començaran a les 17:00 hores. Hi haurà inflables per fer gaudir als infants i activitats esportives organitzades pel Club Excursionista, el Club Bàsquet Sant Quirze, l’Handbol Sant Quirze i el Futbol Club Sant Quirze. A les 18:00 hores s’iniciarà una actuació de la Colla de Gegants i Grallers del municipi acompanyats per una batucada que durà a terme l’alumnat de l’escola Taula Rodona.
A les 19:00 hores s’iniciarà “Cabarè Paròdia”, espectacle per a tots els públics, amb una imponent escenografia. En aquest espectacle de varietats, la companyia “Circ Los” presenta creacions grupals de caire acrobàtic, a banda de números individuals o en parella que, a causa de la seva qualitat tècnica i artística, han estat seleccionats per participar en diversos festivals, gires de circ nacionals i també internacionals. L'espectacle compta amb les més variades influències, treballa amb un llenguatge propi, fruit d'una viva convivència de l'art tradicional del circ amb un estil més contemporani, donant com a resultat una representació de forta personalitat.
A partir de les 20:00 hores es duran a terme una exhibició de ball de l’Espai de Dansa i una exhibició i un taller de ball “country”. A les 21:00 hores començarà el concert dels quirzetencs Pep Madisson Grup, que donarà pas a les tradicionals Campanades d’Estiu, que comptaran amb la presència d’una bruixa molt especial i amb un impressionant castell de focs. I, a les 22:30 hores continuarà el concert, que posarà punt i final a aquesta jornada lúdica i divertida.