Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Nou període de matriculació per als cursos de català

La matriculació d'alumnat nou tindrà lloc al Centre Cívic Can Feliu de l’11 al 14 de febrer


Nou període de matriculació per als cursos de català

 L’Oficina de Català de Sant Quirze del Vallès inicia la matriculació per als nous cursos de català. S’ha previst 1 curs presencial en horari de tarda de nivell intermedi 2 (B). Els curs té una durada de 45 hores (de febrer a juny) i començarà el 20 de febrer. 

A més, per a les persones que no poden assistir als cursos presencials, també s’ofereixen cursos semipresencials de tots els nivells, intermedi i de suficiència, per tal d’estudiar català a l’hora que els vagi millor. Aquesta modalitat implica treballar a la plataforma virtual Parla.cat (www.parla.cat) i assistir a dues sessions presencials per treballar l’expressió oral. 
També aquest quadrimestre s’ofereix per primera vegada un curs semipresencial de nivell elemental 1. El curs suposa treballar també a la plataforma Parla.cat amb el seguiment d’una tutora; cal, a més, assistir a unes sessions presencials per reforçar l’expressió oral. 
La matriculació tindrà lloc al Centre Cívic Can Feliu (c. d’Eduard Toldrà, s/n). de l’11 al 14 de febrer per a nous alumnes.
Els horaris de matriculació són: matins de 10 a 13 h i tardes, dilluns i dimecres, de 17 a 19 h. Per a més informació podeu adreçar-vos a l’Oficina de Català (93 721 18 99, santquirze@cpnl.cat).