Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Avís de baixada de pressió per treballs a la xarxa subministrament d'aigua dimecres 13 de febrer

Principalment es veuran afectats per una lleugera baixada de pressió d'aigua els veïns de l'avinguda Egara, carrer Bages i passatge Garrigues


Avís de baixada de pressió per  treballs a la xarxa subministrament d'aigua dimecres 13 de febrer

 El dimecres 13 de febrer CASSA realitzarà unes maniobres a la xarxa de subministrament d'aigua de Sant Quirze del Vallès. Els veïns afectats seran principalment els dels pisos més elevats dels cinc blocs situats entre el passatge Garrigues, avinguda Egara i Carrer Bages i els dos blocs del tram final de l’avinguda Egara. L’única afectació que tindran serà una lleugera disminució de pressió entre les 23 del dimecres i les 7 hores del dijous.

Les maniobres de CASSA es duen a terme a fi de minimitzar l’afectació en el Servei que suposa les tasques de comprovació i manteniment que ha de fer de l’empresa Aigües Ter-Llobregat a fi de localitzar una possible fuita a la canonada principal d’abastament d’aigua potable de Sant Quirze del Vallès. Aquestes tasques hauran de deixar fora de servei la canonada principal que travessa l’avinguda Arrahona des de les 23 hores del dimecres dia 13 de febrer fins a les 07  hores del divendres. 
CASSA avisarà als abonats afectats mitjançant papers informatius a cada comunitat de veïns.