Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze celebra amb èxit el Carnestoltes

L’elevada participació va ser la protagonista de la jornada de dissabte, on paradetes, comparses i particulars van donar màgia i color a l’activitat.


Sant Quirze celebra amb èxit el Carnestoltes

 Sant Quirze del Vallès ha celebrat amb èxit la tradicional rua del Carnestoltes. L’elevada participació va ser la protagonista de la jornada de dissabte, on paradetes, comparses i particulars van donar màgia i color a l’activitat. 

L’AMPA de l’Onze de Setembre ha estat enguany la comparsa guanyadora, seguida per Els Mandukos i l’AMPA del Taula Rodona, amb el segon i tercer premi respectivament.
Pel que fa a les paradetes, el primer premi ha estat enguany per als Diables de Sant Quirze, seguits per l’AMPA d’El Turonet i l’Associació de Veïns de Los Rosales.
Les categories restants, des dels 0 fins als 18 anys també van comptar amb originals disfresses i guardons, que es van lliurar al Parc de les Morisques en finalitzar la rua. De fet, va ser el jurat presidit per l’alcaldessa, Montserrat Mundi, i integrat per Mateu Triquell, Isabel Olesa, Lourdes Espinal, Carles Vinyals i Xavi Pujol, qui va haver de decidir els premiats. Una tasca difícil, donat l’alt nivell de les disfresses i la seva qualitat.
Tal i com ha afirmat la regidora de Cultura, Mercè Vallès “estem molt satisfets del funcionament del Carnestoltes, doncs l’hem treballat conjuntament amb les enitats i hem aconseguit no només moltes inscripcions, sinó un bon funcionament de l’acte que ha esdevingut ja una referència de festivitat anual”.
En la mateixa línia, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, ha agraït als participants la seva implicació, tot encoratjant-los a “continuar treballant en iniciatives com aquesta, que fan de Sant Quirze un municipi viu. Tant a Les Fonts com al nucli urbà aquesta activitat esdevé un bon moment per compartir oci i cultura”.
De fet, a Les Fonts el Carnestoltes va omplir també els carrers de disfresses. Tant comparses com modalitats individuals van aconseguir una gran participació.
Al nucli urbà, després de l’arenga de Sa Majestat el Rei Carnestoltes una botifarrada a càrrec de les entitats locals va servir per recuperar forces. Finalment, el ball de màscares a càrrec dels Mandukos a La Patronal va posar el punt i i final a la vetllada.
Podeu veure la galeria d'imatges en el següent enllaç: Imatges Carnestoltes 2013 Sant Quirze del Vallès