Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

El Barcelona Moda Centre celebra el seminari Com vendre a la Xina

La jornada tindrà lloc el proper dilluns 18 de febrer a Sant Quirze del Vallès


El Barcelona Moda Centre celebra el seminari Com vendre a la Xina

 El proper dilluns 18 de febrer el Barcelona Moda Centre acollirà el seminari Com vendre a la Xina, una jornada que té com a objectiu posar sobre la taula la normativa, els criteris de distribució de de despeses i riscs per part dels compradors i venedors a l'hora d'iniciar una relació comercial amb aquest país asiàtic.

El programa començarà a les 10 del matí amb una sessió a càrrec del Secretari General del Comitè Español de la Cambra de Comerç Internacional, Jordi Sellarés on s'exposarà la normativa per determinar la procedència nacional d'un producte i també tots els requeriments  i criteris que s'han de tenir en compte en un contracte de compravenda internacional.
A conintuació, el seminari es centrarà en quines estratègies cal endegar per vendre a la Xina i la resta de països asiàtics i també detallarà alguns protocols de reducció de costos mitjançant l'externalització de serveis. Aquesta part del seminari estarà conduïda pel Business Development Manager de Klako Group, Jordi Martín.
Per confirmar l'assistència, podeu posar-vos en contacte amb el BMC al telèfon 937454500 o bé a través del correu electrònic bmc@bmc.com