Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Be a prop, una nova experiència emprenedora a Sant Quirze

L'empresa és segons el seu promotor, Lluís Guerra, la primera en el Vallès especialitzada en solucions de millora de la competitivitat


 Be a prop, una nova experiència emprenedora a Sant Quirze
Antonio Guerra havia dirigit amb èxit durant els últims 8 anys l'Àrea de Negoci d'una gran companyia multinacional, formant part del Comitè de Direcció. Entre d'altres, havia tingut l'oportunitat de desenvolupar el negoci a la Xina, integrar, reorientar i vendre negocis; promoure aliances i acords amb importants partners i clients de primer nivell, institucions autonòmiques i estatals, entre d'altres actuacions i assoliments. Amb la previsió de estar afectat per una reestructuració de l'empresa, Antonio Guerra va decidir emprendre una nova etapa, la creació de Beaprop.
 
Com va iniciar aquest projecte?
Estimant una propera sortida de l'empresa em vaig adreçar al servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del nostre municipi per estudiar la situació actual per la creació d'una empresa. Tot i que per la meva formació i experiència professional podia tirar endavant un projecte empresarial pel meu compte, és cert que hi havia temes sobre els quals no tenia la informació actualitzada i clara, com per exemple, temes relacionats amb les formes jurídiques, tràmits, ajuts i subvencions, capitalització de l'atur, etc. Al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra vaig trobar tota la informació que necessitava i tots els meus dubtes van quedar resolts gràcies a l'atenció tècnica que em van proporcionar.
I quan es va decidir a tirar-lo endavant?
 Al desembre de 2010, tal i com havia previst, em va afectar una reestructuració i vaig iniciar la meva transició professional amb la recerca d'una nova posició per compte aliè i també d'un projecte empresarial per compte propi, després d'una maduració profunda sobre el que realment em motivava. 
 
Expliqui una mica el seu projecte
Vaig decidir-me per la creació de Be a prop. Interim Management & Consulting, a l'octubre de 2011. Crear una empresa havia estat una inquietud des que vaig iniciar un curt projecte empresarial quan tenia només 18 anys i ara havia arribat el moment de fer realitat un antic somni. Vaig començar amb només un parell de clients i en les poques hores lliures que em quedaven i durant els caps de setmana muntava tota l'estratègia de llançament de Be a prop, finalment al juliol de 2012 vaig iniciar la seva comercialització.
 
Què ofereix Be a prop?
Be a prop. Interim Management & Consulting és la primera empresa santquirzetenca i del Vallès especialitzada en solucions de millora de la competitivitat que ofereix a través del serveis d'Interim Management o Directius Interins i Consultoria en Direcció Estratègica i Operacions.
Els nostres serveis consisteixen en posar ràpidament a disposició dels nostres clients un Directiu Interí amb àmplia experiència i reconeguda solvència, per afrontar amb celeritat i amb èxit situacions clau per a l'empresa, com nous projectes, canvis d'estratègia, internacionalització, obertura de nous mercats o canvi generacional entre d'altres situacions.La nostra missió és fer possible que els nostres clients obtinguin solucions a les seves necessitats urgents d'adaptació al canvi, que li permetin créixer en competitivitat i mantenir alts nivells d'eficiència, gràcies a l'adquisició de noves habilitats i coneixements.
 
Quins són els seus projectes de futur?
Per al 2013 hem preparat especialment per a les Pimes, Startups i Emprenedors un paquet de serveis de diagnosi empresarial que permeten a l'empresari poder tenir les bases per afrontar un creixement sòlid i sostenible i millorar la seva posició competitiva en el mercat. Els paquets consisteixen en trobades de l'empresari amb un directiu expert i el client pot escollir aquell paquet més adient a les seves necessitats.
Podeu trobar més informació a http://www.beaprop.com/ca/