Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El Mag Lari, Laura Simó & Francesc Burrull i els Amics de les Arts, caps de cartell de la Festa Major de Sant Quirze del Vallès 2010

El pregó de la festa, que es celebrarà del dijous 2 al dilluns 6 de setembre, anirà a càrrec de la Bella Quirze Band


El Mag Lari, Laura Simó & Francesc Burrull i els Amics de les Arts, caps de cartell de la Festa Major de Sant Quirze del Vallès 2010

El proper divendres 2 de setembre la Festa Major arriba a Sant Quirze del Vallès amb tota una sèrie de propostes adreçades a tots els públics i edats. El tret de sortida el donarà el pregó, a càrrec de la Bella Quirze Band, i tot seguit començarà una cercavila de la Bandarra Street Band. A continuació, l'estrella del món màgic, el Mag Lari, oferirà el seu espectacle Somriures i Màgia i Laura Simó & Francesc Burrull interpretaran Serrat a ritme de jazz.
Amics de les Arts
Una de les propostes destacades del cartell és el de la formació d'electro-avant-pop d'autor, Amics de les Arts, que han triomfat als premis Enderrock 2010 amb els seu àlbum Bed and Breakfast.
Llegenda de l'Iskariot
Pel que fa a les novetats d'enguany de la festa, una d'elles és l'espectacle que presentaran els Diables de Sant Quirze del Vallès dissabte a la nit. Sota el títol La Llegenda de l'Iskariot, presentarà un ric espectacle plàstic que oferirà als espectadors un joc d'imatge, so i interpretació, amb el fil conductor essencial dels Diables: el foc.
Entitats i tradició
La Festa compta amb la participació de totes les entitats socials i culturals de Sant Quirze, que donaran el toc de tradició a aquesta celebració. Entre d'altres, el programa inclou una cercavila de Gegants i grallers i el tradicional cremat del Casal d'Avis. També formen part de la tradició els àpats populars com la Fideuada, que tindrà lloc divendres, o el sopar de cloenda de Festa Major, dilluns al vespre.
Barraques
L'espai de Barraques, dirigit principalment al públic jove, canvia enguany d'ubicació per situar-se al a l'entorn del camp de futbol del carrer Priorat. El jovent local podrà gaudir d'un gran escenari on es faran els concerts i d'un espai techno, on s'hi faran diverses activitats musicals i de lleure, com el concurs de titius.
Festa pels infants
Els nens i les nenes també tindran diverses activitats com ara jocs, tallers i activitats esportives, i podran gaudir de l'actuació de la Tresca i la Verdesca.