Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

El Grup Carinsa celebra unes jornades tècniques a la Universitat Sant Antonio de Múrcia

El Grup vol presentar en aquestes jornades els projectes d'innovació d'èxit així com aquells projectes que estan en aquests moments en fase d'investigació


El Grup Carinsa celebra unes jornades tècniques a la Universitat Sant Antonio de Múrcia

 El grup Carinsa celebra aquesta setmana, els dies 14 i 15 de febrer, les Jornades d'Innovació Tecnològica i Regulatòria del Grup. Les jornades es desenvolupen a la seu de la Universitat Catòlica San Antonio de Múrcia.
Amb aquesta ubicació, el Grup Carinsa vol reflectir la importància de relacionar la investigació i coneixement universitari amb l'empresa.
El Grup Carinsa té com a estratègica la innovació tecnològica, fet pel qual ja ha estat guardonada amb el Premi a la millor estratègia empresarial a través de la Innovació i la Internacionalització dels premis PIMES 2012.
Seguint amb aquesta línia, el Grup Carinsa vol presentar en aquestes jornades els projectes d'innovació d'èxit així com aquells projectes que estan en aquests moments en fase d'investigació.
L'empresa, especialitzada en la fabricació d'aromes en el sector alimentari i de fragàncies per productes de neteja, detergents i cosmètica, també farà èmfasi en la regulació i informació relacionada amb els aliments saludables, els nous reptes dels elaborats carnis i precuinats així com la seva visió actual del sector de la detergència i la cosmètica.