Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

Nou taller del Servei a l'Ocupació per aprendre a optimitzar la recerca de feina per internet

La sessió mostrarà als participants quins cercadors i xarxes socials són millors a l'hora de buscar feina a la xarxa


Nou taller del Servei a l'Ocupació per aprendre a optimitzar la recerca de feina per internet

 El Servei a l'Ocupació organitza aquest mes de febrer un taller per aprendre a optimitzar la recerca de feina per internet, un dels principals canals que s'utilitzen habitualment i on es concentren de manera actualtizada les ofertes de treball que hi ha al mercat.

L'habilitat a l'hora de posar paraules clau o bé el coneixement de les pàgines específiques on es concentra la informació d'interès són condicions bàsiques per realitzar una recerca amb èxit. 
El taller es centrarà principalment en conèixer les vies més efectives per buscar feina per la xarxa i per millorar el coneixement sobre els principals canals en línia. Les persones que participin en aquesta activitat han de tenir uns coneixements mínims d'internet.
La jornada es realitzarà el proper divendres 22 de febrer al Centre de Formació de Persones Adultes l'Olivera de les 9.30 a les 13.30 hores. Per inscriure's cal ser usuari del Servei a l'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i enviar un correu electrònic a l'adreça ocupacio@santquirzevalles.cat, o bé telefònicament al 937215208. L'assistència és gratuïta i les places limitades.
Aquesta activitat compta amb la col·laboració del Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental.