Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Àrea d’Urbanisme i Territori i l’empresa municipal COMU es traslladen a un nou espai al carrer de Pau Casals

Aquest nou espai dóna resposta a les necessitats del servei alhora que millora el servei a la ciutadania


L’Àrea d’Urbanisme i Territori i l’empresa municipal COMU es traslladen a un nou espai al carrer de Pau Casals

L’Àrea d'Urbanisme i Territori de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès s'ha traslladat a l'avinguda de Pau Casals, 72-82. Aquest nou espai dóna resposta a les necessitats del servei alhora que millora el servei a la ciutadania. Les anteriors instal•lacions, situades a l'edifici central de l'Ajuntament, resultaven reduïdes per al volum de personal i material de què necessita aquesta àrea. Ara, el nou espai permet millorar l'atenció i la informació urbanística, doncs un arquitecte desenvoluparà aquesta funció de dilluns a dijous de 13 a 14h.
Segons que ha manifestat el tinent d’Alcaldia de Territori, Pep Llamas, "aquest trasllat se suma a la voluntat de posar al dia el departament, doncs hi havia molta feina endarrerida que ara, en organitzar-la de nou, quedarà resolta. La nova ubicació del personal i del material, facilita el desenvolupament de la feina diària i ens ha permès reorganitzar el nostre arxiu de la manera més eficient. Això, sumat a una millor atenció, ens congratula”.
En aquest sentit, el primer tinent d’Alcaldia, Antoni Rebolleda, ha afegit que “l’empresa municipal COMU també s’ubica en aquest nou espai, de manera que disposen d’un lloc més adient als serveis que presten, especialment els relacionats amb l’atenció als seus usuaris i usuàries. L’accés és més directe i la lògica de compartir espai amb Urbanisme i Territori és evident. La veritat és que ha estat un canvi molt esperat que beneficiarà tothom”.
En la mateixa línia, l'alcaldessa Montserrat Mundi, ha manifestat que "la nova ubicació respon a un objectiu prioritari d'aquest govern, relacionat amb la millora a l'atenció ciutadana i, per tant, en benefici dels quirzetencs i les quirzetenques. A més, resolem una qüestió que feia anys que la representació del personal havia manifestat. Per tant, estem molt satisfets del canvi i esperem que tant personal intern com ciutadania, el gaudeixin i els sigui d'utilitat".