Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

L'atur augmenta a Sant Quirze al mes de gener i trenca la tendència dels últims 4 mesos

La taxa d'atur es dispara 0,8 punts per sobre de la de desembre i frega el 12%


L'atur augmenta a Sant Quirze al mes de gener i trenca la tendència dels últims 4 mesos

 La finalització de la campanya de Nadal ha afectat negativament la xifra d'aturats a Sant Quirze del Vallès, tal com mostren les últimes dades del Servei d'Ocupació de Catalunya. Sant Quirze va tancar el mes de gener amb un total de 1221 persones aturades, seixanta més que al mes de desembre.

Tot i que la tendència dels últims 4 mesos a Sant Quirze havia estat marcada pel descens de persones aturades, la finalització de la campanya de Nadal ha tornat a apropar la xifra a la de l'agost de 2012, quan al municipi hi havia 1223 persones sense feina.
Per sectors, el gran gruix de la població en situació d'atur prové de serveis, amb un 61%, seguit de la indústria, amb un 20% i de la construcció, amb un 9%. Tot i l'augment, Sant Quirze del Vallès va tancar el mes de gener amb una taxa d'atur del 11,97%, una xifra que continua lluny de la taxa d'atur comarcal, que al gener va ser del 18,33%, de la de la província de Barcelona, que va ser del 16,89% i de la taxa d'atur mitjana a Catalunya, que el primer mes de l'any va tancar amb un 16,73%.