Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Exhaurides les places per participar a la cursa Nocturna de Mussols 2013

La cita esportiva suma enguany una iniciativa solidària de recollida d'aliments


Exhaurides les places per participar a la cursa Nocturna de Mussols 2013

Tot i que encara manquen 5 setmanes per la celebració de la Cursa Nocturna dels Mussols 2013, ja s'han exhaurit les places per participar en qualsevol de les categories que presenta aquesta cursa nocturna que es celebrarà el proper 23 de març. Més de 500 persones s'han sumat a aquesta iniciativa que tornarà a comptar amb figures destacades com els guanyadors de l'edició passada com la campiona d'Espanya 2010 de curses de muntanya Mònica Ardid, la campiona del món 2008 d'Skyrunning, Corinne Favre o Jordi Garcia, guanyador de la cursa nocturna 2012.

Iniciativa solidària
La cita esportiva compta enguany amb un valor afegit, una recollida d'aliments bàsics que es realitzarà el mateix dia de la prova i que es donarà al banc d'aliments de Càrites Sant Quirze. Tothom que vulgui participar-hi, pot aportar els següents aliments: llenties, mongetes, arròs, pasta, cacau, cigrons, conserves (tonyina, sardines) i sobretot llet, una de les principals mancances del banc.
La cursa està organitzada pel Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès amb l'especial suport de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Arber Surgical, que preveu doblar els quilos recollits pel banc com a col·laboració especial i Lafume, entre d'altres.