Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

L’alcaldessa coneix els nous reptes de Huayi Compressors, antiga Cubigel

Durant la trobada els directius han tingut ocasió d’explicar l’estratègia empresarial per desenvolupar amb èxit l’empresa


L’alcaldessa coneix els nous reptes de Huayi Compressors,  antiga Cubigel

 L’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, ha visitat aquesta setmana l’empresa Huayi Compressors, coneguda anteriorment com a Cubigel Compressors, amb l’objectiu de conèixer la política de creixement i desenvolupament de la nova empresa. De fet, l’alcaldessa s’ha reunit amb el director executiu  i vicepresident, Darwuin Huang i el director comercial i de màrqueting. Durant la trobada els directius han tingut ocasió d’explicar l’estratègia empresarial per desenvolupar amb èxit l’empresa, així com han afirmat que el volum de comandes està sent considerable, la qual cosa els fa preveure un futur optimista. Com a dada rellevant, cal destacar que el 95% de la seva facturació es basa en l’exportació. A més, compten amb una àrea pròpia d’Innovació i Desenvolupament de Producte, la qual cosa els fa pensar en la creació de nous llocs de treball. Alhora, l’empresa també es planteja recuperar-ne d’antics acomiadaments.

Recordem que Cubigel Compressors, actualment Huayi Compressors, es dedica a la fabriació de compressors hermètics per refrigeració, destinats bàsicament a equips comercials i aplicacions de tipus domèstic. La fàbrica va començar a funcionar l’any 1976, aconseguint una producció de 2 milions de compressors anuals.