Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Obertes les inscripcions al Forum Impulsa 2013 adreçat a joves emprenedors entre 16 i 35 anys

Impulsa vol ser l'espai on els joves inquiets perdin la por a emprendre


Obertes les inscripcions al Forum Impulsa 2013 adreçat a joves emprenedors entre 16 i 35 anys

 Sota el lema Impulsa't, tu ets el teu projecte, la Fundació Príncep de Girona presenta enguany el Forum Impulsa 2013 que es celebrarà del 26 al 27 de juny. Aquesta és la quarta edició de la iniciativa que vol ser un motor de generació d'idees, detecció d'oportunitats, trobar recursos i compartir actituds entre joves d'entre 16 i 35 anys que tinguin una actitud inquieta. 

El Forum Impulsa aglutina en un sol espai una selecció d'experiències a escala global amb l'objectiu d'identificar les millors pràctiques i d'aquesta manera crear en els joves una actitud favorable a la iniciativa i l'esforç que els ajudi a desenvolupar els seus diversos talents.
Els i les participants tindran l'oportunitat de treballar de manera conjunta entre júniors i sèniors, combinant així l'experiència amb el talent més inquiet.
Les persones interessades a participar-hi poden inscriure's omplint aquest FORMULARI D'INSCRIPCIÓ fins al proper 31 de març. Tindran prioritat els i les joves que no hagin participat en cap edició anterior.