Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'Escola d'Adults de Sant Quirze clou el curs amb un rècord d'alumnat matriculat

Aquesta setmana s'ha publicat la llista de l'alumnat admès pel curs 2010-2011 a l'escola, que canvia de seu a partir de setembre


L'Escola d'Adults de Sant Quirze clou el curs amb un rècord d'alumnat matriculat

Un total de 372 alumnes han seguit durant aquest curs 2009-2010 els diferents cursos que ofereix el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes l'Olivera. L'acte de cloenda va tenir lloc el passat 17 de juny al celler de Can Barra i va comptar amb la presència del primer tinent d'Alcaldia, Toni Rebolleda, i amb la directora del centre, Yolanda Corral, així com el professorat i alumnat del centre.
Rebolleda va destacar la importància de la formació de persones adultes i també els bons resultats de l'alumnat que s'ha presentat a proves oficials, que han superat la mitjana d'aprovats i molt bones qualificacions.
En el marc d'aquesta celebració també es va informar a tots els presents del canvi d'ubicació de l'Escola, que actualment estava ubicada provisionalment a Can Barra, i que començarà el curs vinent en uns locals de Can Tuset, davant de la masia de Can Feliu.
Aquesta setmana s'ha publicat el llistat de l'alumnat admès per al curs vinent, que haurà de formalitzar la matrícula del 2 al 8 de setembre.