Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Activat en fase d'alerta el Pla d’Actuació Municipal per risc de nevades

L'Ajuntament es prepara per fer front a les incidències que es poden produir arran d’aquest episodi de nevades


Activat en fase d'alerta el Pla d’Actuació Municipal per risc de nevades

Avui divendres, a les 13:30 hores, a les dependències de la policia municipal, s’ha constituït del Centre de Coordinació Operativa de l’Administració Local (CECOPAL) de Sant Quirze del Vallès i ha activat en fase d’alerta el Pla d’Actuació Municipal per risc de nevades. La reunió ha estat presidida per l’alcaldessa, Montserrat Mundi, i ha servit per activar ja serveis com la policia municipal, brigada, educació, comunicació i atenció ciutadana per tal de fer front a les incidències que es poden produir arran d’aquest episodi de nevades, que s’esperen entre les 0:00 i les 6:00 hores d’aquesta matinada de divendres a dissabte.

La maquinària de via pública, així com 50 tones de sal, ja estan preparades per possibles incidències que es poden ocasionar als carrers de Sant Quirze com acumulacions de neu o trams de carrers i carreteres gelats. Els i les membres del CECOPAL mantindran reunions periòdiques al llarg d’aquest episodi de mal temps per tal de fer un seguiment exhaustiu de la situació, activar els grups d’ordre i logístics quan hagin d’actuar i mantenir la població permanentment informada.

Per a qualsevol incidència, truqueu al 112 o a la Policia Municipal, al 93.721.68.68. La informació actualitzada del temporal de neu, la podeu consultar al web: http://www.meteo.cat/mediamb_xemec/servmet/marcs/marc_avis.html.