Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

L'Ajuntament treballa per minimitzar els efectes de la nevada

En aquests moments hi ha 10 vehicles escampant sal per desfer la neu que s'ha anat acumulant als carrers


L'Ajuntament treballa per minimitzar els efectes de la nevada

L'Ajuntament de Sant Quirze porta treballant durant tota la nit per minimitzar els efectes de la nevada. En aquests moments hi ha 10 vehicles escampant sal per desfer la neu que s'ha anat acumulant als carrers i 3 vehicles de la policia municipal controlant la situació. Les zones més afectades han estat Castelltort, Can Llobateres, l'avinguda del Vallès i Les Fonts. També s'està treballant a Can Casablanques, l'avinguda d'Egara, Mas Duran i Centre. La C-1413a està tallada al trànsit i s'està treballant per al seu restabliment. El servei de recollida de deixalles ha quedat suspès temporalment a causa del perill que significa circular amb camions però es calcula que a les 9:30 quedarà restablert. Les línies d'autobusos L12 i B8 funcionen amb normalitat i no s'han registrat incidències. 

D'altra banda, informem que l'escola Purificació Salas ha suspès la jornada de portes obertes que tenia previst fer avui de 10:00 a 13:00 hores.

Demanem a la població que extremi les precaucions davant d'aquesta nevada que s'està allargant més del previst. Per a qualsevol incidència, truqueu al 112 o a la Policia Municipal al 93.721.68.68.