Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Sant Quirze retorna a la normalitat després de la nevada d'aquest matí

El pla Neucat passa a pre-alerta a l'espera de possibles glaçades, davant de les quals l'Ajuntament demana precaució


Sant Quirze retorna a la normalitat després de la nevada d'aquest matí

 La neu ha caigut avui sobre Sant Quirze des de la matinada. En general s'han acumulat 5 centímetres de neu que no ha causat grans incidències.  El desplegament tècnic de protecció civil municipal ha estat treballant des de la matinada, amb 10 vehicles que han estat repartint sal pels diferents carrers del poble i amb els cossos de seguretat pendents de les possibles incidències a les carreteres. La C-1413 ha quedat tallada entre Sant Quirze i Rubí unes hores fins que a mig matí s'ha tornat a restablir el trànsit en aquesta via. L'Escola Purificació Salas, que avui celebrava la jornada de portes obertes a partir de les 10 del matí ha ajornat l'activitat fins al proper dissabte 2 de març.Pel que fa al transport públic, tant els FGC com les línies L12 i B8 han pogut circular amb normalitat.
Glaçades
Davant la previsió del fred i les baixes temperatures, recordem les recomanacions en cas de nevades i glaçades, ja que és possible que en alguns punts avui geli.: Consells en cas  de glaçades

També recordem que abans de sortir, és important informar-se de les previsions meteorològiques, de l'estat de la xarxa viària i les rutes a seguir. Podeu fer-ho en els següents canals: