Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Alta participació en la jornada informativa adreçada als establiments de restauració de Sant Quirze

Donar suport al comerç local i al sector de la restauració ha estat l’objectiu de la campanya i de la jornada


Alta participació en la jornada informativa adreçada als establiments de restauració de Sant Quirze

 El Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra ha acollit aquesta setmana la jornada informativa als establiments de restauració.  La sessió va comptar amb ponències del tècnic de Consum de la Diputació de Barcelona i la tècnica del Gremi d’Hostaleria. La regidora de Comerç de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Míriam Casaramona, va donar la benvinguda als assistents i va agrair la seva participació, “valorant molt positivament la situació del sector en el seu compliment a la normativa de consum, segons es va extreure de les dades que va facilitar la Diputació de Barcelona”. 

Donar suport al comerç local i al sector de la restauració  ha estat l’objectiu de la campanya i de la jornada. Amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona i del Gremi d’Hostaleria s’ha dut a terme unes campanya informativa als establiments de restauració, visitant cadascun d’ells. Les visites han permès fer un seguiment del grau de compliment de la normativa vigent en matèria de consum i han servit també per donar suport en allò que els restauradors han necessitat per donar-hi compliment. Durant la sessió informativa, el tècnics de consum de la Diputació i el representant del Gremi van donar a conèixer el resultat de les visites als establiments, així com les necessitats i els aspectes pendents d’adaptació a la normativa actual: horari comercial, preu dels serveis, disposar del full oficial de reclamacions, senyalitzacions i cartells informatius... 
La sessió va comptar amb una alta participació i el Gremi d’Hostaleria va oferir el seu assessorament els darrers dilluns de cada més de les 9.30h a les 13.30h al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra.