Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La companyia Dreams Teatre presenta aquest diumenge Pinotxo a la Patronal

En format musical, l'espectacle està adreçat a famílies amb infants a partir dels 3 anys


La companyia Dreams Teatre presenta aquest diumenge Pinotxo a la Patronal

 Dirigit per Júlia Farràs, interpretat per Anna Ventura, Enric Boixadera, Gemma Egea, Ariadna Sué i Sergi Pardo i amb música de Manu Guix es presenta aquest diumenge a Sant Quirze el nou espectacle musical de la Companyia Dreams Teatre, Pinotxo.

Basat en el popular conte del periodista Carlo Collodi, Dreams teatre presenta una nova adaptació d'aquesta història protagonitzada per l'Abel, un noi que no li agrada estudiar i que es passaria tot el dia jugant. El dia que fa 10 anys, rep un regal singular: un pinotxo de fusta fet especialment pel seu pare. A l'Abel, però, aquest present no li farà cap gràcia i començarà a comportar-se de manera no massa exemplar i es veurà immers en unes aventures molt similars a les del ninot de fusta creat per Geppetto. Gràcies a aquesta experiència, el nen aprendrà conceptes com el respecte, l'amistat, la veritat i també a acceptar les conseqüències del que no ha fet prou bé.
L'espectacle començarà a les 18 hores de diumenge 3 de març a la Patronal i està adreçat principalment a famílies amb infants de més de 3 anys.
Podeu adquirir les entrades de manera anticipada a la Papereria DINA 4 i a Serveis Sant Quirze, o mitja hora abans de l'inici de l'espectacle a la mateixa Patronal. Aforament limitat.