Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

El Ple aprovarà avui l'atorgament del premi Dona de Sant Quirze a Nicol Serna

La candidatura ha estat recolzada per 13 membres del Consistori, 429 persones i les tres entitats de dones del municipi


El Ple aprovarà avui l'atorgament del premi Dona de Sant Quirze a Nicol Serna

 Nicol Serna Gonzalo rebrà enguany el premi Dona de Sant Quirze 2013, un guardó que té com a objectiu reconèixer socialment el valor del treball realitzat per dones que hagin contribuït a millorar la situació de les dones del municipi en tots els àmbits i a avançar cap a relacions més equitatives entre dones i homes.

Serna ha estat llevadora al CAP Sant Quirze durant 30 anys i ha contribuït i acompanyat a moltes dones en el procés de l'embaràs i el part, entent-lo i fent-lo entendre com un procés natural en el qual les dones però també els homes hi tenen un paper actiu i important. El seu treball d'acompanyament posterior al naixement, amb el postpart, i la seva contribució a l'educació materno-infantil han fet de Nicol Serna un referent al municipi per a moltes mares, pares i famílies. Tant és així que la candidatura ha comptat amb el suport de més 429 persones, de 13 membres del consistori i de les tres entitats de dones del municipi, El Racó de la Dona, Grup Cultural de la Dona Caterina Albert i Dones per Sant Quirze.
El premi Dona de Sant Quirze es lliurarà el proper divendres 8 de març en un acte públic a la Patronal a les 7 del vespre.