Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El Ple celebra avui la sessió ordinària de febrer

La incorporació de Toni Rueda com a nou regidor arran de la renúncia de Jordi Vidal i l'atorgament del Premi Dona de Sant Quirze, entre els punts destacats de l'ordre del dia


El Ple celebra avui la sessió ordinària de febrer

 La sala de sessions habilitada al carrer Nou acollirà aquest vespre la sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. L'ordre del dia inclou 16 punts, entre els quals destaquen la incorporació d'un nou regidor al Consistori. Toni Rueda i Fernàndez prendrà avui possessió del càrrec en substitució de Jordi Vidal, que va presentar la seva renúncia en el ple del passat mes de gener.

Cal destacar també en els temes que es debatran avui al ple l'atorgament del premi Dona de Sant Quirze, que enguany anirà a mans de la llevadora Nicol Serna amb el suport de més de 400 signatures i de les tres entitats de dones de Sant Quirze.
El plenari votarà també l'aprovació de l'expedient i l'inici de la licitació per a l'adjudicació de la gestió, mitjançant concessió, del servei d'escola bressol municipal.
Finalment, l'ordre del dia inclou cinc mocions. Podeu veure el detall de totes elles així com la resta de punts de l'ordre del dia en el següent document: Ordre del dia ple 28 febrer 2013