Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Escola Municipal de Música inicia un Cicle de Concerts Familiars

Ajuntament i Amics de la Música col•laboren en aquesta iniciativa pionera al municipi


L’Escola Municipal de Música inicia un Cicle de Concerts Familiars

 L’Escola Municipal de Música ha organitzat, amb la col•laboració de l’Ajuntament i Amics de la Música, un Cicle de Concerts Familiars. Es tracta d’una iniciativa pionera al municipi que té com a objectiu promoure la música, així com apropar l’Escola Municipal de Música i el seu professorat a la ciutadania.

El proper 17 de març el celler de Can Barra s’estrena amb un concert de guitarra i flauta travessera. Una cita familiar que, igual que la resta de concerts, tindrà lloc a les 12 del migdia, un horari ideat per a tots els públics.
El cicle de concerts es completa amb un concert de cant i piano a càrrec del baríton Toni Marsol i el pianista Jordi Castellà el diumenge 21 d'abril, un concert de música antiga amb clavicèmbal amb Toni Costa, Nuno Mendes i Ivan Lorenzana al maig, un sol de piano el 2 de juny interpretat per Àlex Alguacil i un concert de Jazz de la mà de Quartet Raynald i Philippe Colom el 16 de juny.  El cicle també incorpora l’actuació de final de curs de l’escola, que es farà també a Can Barra el 16 de juny.
Segons que ha manifestat el director de l’Escola Municipal de Música, Ramon Rius “estem molt il•lusionats amb aquesta aposta doncs pensem que és una forma de donar a conèixer l’escola a aquells que encara no ho han fet, i d’acostar-la encara més tant a l’alumnat com als pares i mares. L’entorn i els horaris són ideals perquè aquests professionals de la música ens ofereixin el seu repertori. De fet, ens agradaria que aquest fos el primer de molts cicles i que l’activitat esdevingués una iniciativa anual de referència”. En la mateixa línia, tant l’alcaldessa, Montserrat Mundi, com el regidor d’Educació i la regidora de Cultura, Edel Balboa i Mercè Vallès, han coincidit en la voluntat de l’Ajuntament de donar suport a aquest tipus d’iniciatives que permeten que cultura i educació interactuïn, alhora que fomenten el temps compartit entre generacions. L’alcaldessa ha manifestat que “la participació en aquest cicle és essencial per aconseguir consolidar-lo, doncs l’Escola Municipal de Música és una plataforma de formació per a les futures generacions i un element identitari del nostre municipi”.
Les entrades al Cicle es podran comprar a l’Escola Municipal de Música a uns preus molt assequibles, amb descomptes i abonaments en funció de les opcions triades.
Podeu veure el detall del programa i preus en el següent document: Cicle de Concerts Escola Municipal de Música Can Barra.