Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La passada de Sant Antoni arriba a Sant Quirze aquest diumenge

La festa començarà a les 8 del matí amb un esmorzar popular al recinte firal.


La passada de Sant Antoni arriba a Sant Quirze aquest diumenge

Carros i cavalls seran aquest diumenge protagonistes a Sant Quirze amb motiu de la celebració de la Passada de Sant Antoni Abat, una festivitat que es celebra en dates diverses perquè les diferents poblacions puguin gaudir d'aquesta tradició.

Sant Quirze comptarà enguany amb la presència de diferents carros destactats, com el del Prat de Llobregat i diferents carros de passeig. Les hípiques santquirzenques hi tindran també un paper destacat, ja que tant l'Hípica Sant Quirze i l'Hípica Can Buimira de les Fonts hi participaran. La Passada comptarà també amb els timbalers dels Diables de Sant Quirze, que obriran la comitiva.
Esmorzar de pagès
La festa començarà a les 8 del matí amb un esmorzar popular al recinte firal, que compta amb la col·laboració de Pastisseries ArtBo. A les 10 del matí es farà la benedicció dels animals i a les 11 començarà la passada que tindrà el següent recorregut: Av. d’Antoni Gaudí (davant del recinte firal), c. Antoni Duran, av. de Pau Casals,  c. Francisco Los Rosales, pl. de la Vila, c. Pintor Vila-Puig, Ronda Arraona, Dr. Fleming, Pompeu Fabra, Montserrat, Moreneta, c. Barcelona, c. Sabadell,c. Vallcorba, Rambla Lluís Companys, plaça 14 d’abril i rambla de Lluís Companys.
En cas de pluja, l'activitat quedarà suspesa.