Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

El jovent participa activament en les activitats del Mes de les Dones

Tallers d'autodefensa i tardes joves, propostes per treballar la igualtat en aquest programa transversal


El jovent participa activament en les activitats del Mes de les Dones

 La setmana passada i coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les Dones es va presentar el programa del Mes de les Dones, una proposta transversal que ofereix, tal com va explicar la regidora d'Igualtat, Sílvia Peralta, activitats per a diversos col·lectius amb l'objectiu de treballar temes de salut i d'igualtat de gènere des de diferents perspectives. 

Entre les diverses activitats, destaquen les adreçades als i les joves locals. Una de les que ha tingut molt bona acollida ha estat el taller d'autodefensa per noies que s'ha realitzat aquesta setmana al Centre Municipal d'Informació i Recursos per a Dones amb la col·laboració dels serveis d'Igualtat, Joventut i la Policia Local. La quinzena de participants han pogut aprendre mesures d'autoprotecció i evasió en situacions de control, intimidació o possibles agressions. 
El programa ofereix també més activitats per al col·lectiu jove, com ara un taller de polseres reciclades adreçat a adolescents a partir dels 12 anys i també una tarda jove el proper 21 de març que, sota el títol Allò de fregar s'ha d'acabar, vol analitzar els estereoptips de gènere que es transmeten des de la publicitat. Per participar-hi podeu adreçar-vos a l'Espai Canya Jove.