Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Un concert de guitarra i flauta travessera obre aquest diumenge el Cicle de Concerts familiars de l'EMM Can Barra

L'actuació anirà a càrrec dels reconeguts concertistes i professors de l'escola ADrià Baigés i Sergi Gili


Un concert de guitarra i flauta travessera obre aquest diumenge el Cicle de Concerts familiars de l'EMM Can Barra

 Aquest proper diumenge 17 de març l'Escola Municipal de Música Can Barra inicia el cicle de concerts familiars. Aquest primer concert estarà protagonitzat per Adrià Baigés a la guitarra i Sergi Gili a la flauta travessera, ambdós reconeguts concertistes i titulats per l'ESMUC que oferiran peces de Francis Poulenc, Joan Albert Amargós, Xavier Montsalvatge, Joaquin Rodrigo, Astor Piazzola i Pedro Javier González. 

Aquest cicle de concerts té com a objectiu promoure la música clàssica i el Jazz, i, alhora, promocionar la Nova Escola Municipal de Música i els seus professors d'alt nivell. La iniciativa s'ha promogut amb la col·laboració de l'Associació Amics de la Música i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.
El concert es realitzarà a les 12 del migdia a la masia de Can Barra. Es poden adquirir entrades anticipades a la secretaria de l'Escola Municipal de Música, totes les tardes de 5 a 8 i una hora abans de l'inici del concert. El preu per adults és de 4 euros, els menors de 16 anys, titulars de Carnet Jove i socis dels Amics de la Música 3 euros; Nens fins a 3 anys i alumnes de l'Escola Municipal de música gratuït; Abonament als 6 concerts: 15 euros (adults), 10 euros (menors de 16 anys) 10 euros (familiar).
Podeu consultar el programa complet de concerts aquí: Cicle de Concerts Familiars 2013