Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Continua el mes de les Dones amb un festival benèfic, exposicions i docufórums

Una de les activitats més destacades del programa és el festival benèfic organitzat per la Coral Amics per Sempre del Casal d'Avis


 Continua el mes de les Dones amb un festival benèfic, exposicions i docufórums
Dones del Nord, Dones del Sud és el títol de l'activitat que avui, 14 de març es realitzarà al Centre d'Informació i Recursos per a Dones emmarcada en el programa Mes de les Dones. Es tracta d'una mostra de cinc petits documentals sobre el treball de les dones al Marroc realitzat amb la col·laboració de l'organització Setem al voltant del qual es generarà un debat amb totes les persones assistents sobre els drets laborals de les dones del sud. Just després, les entitats Dones per Sant Quirze, Grup Cultural de la Dona de Sant Quirze Caterina Albert i Cercle de Cultura llegiran el manifest institucional del Dia Internacional de les Dones i realitzaran una lectura de poemes musicats.
Exposicions
El Centre d'Informació i Recursos per a Dones  acull paral·lelament dues exposicions, una de manualitats i una altra de pintures de Candice Sarmiento, mostres que es podran visitar en el mateix equipament  fins al mes d'abril.
Festival de dones
Una de les activitats més destacades del programa és el festival benèfic organitzat per la Coral Amics per Sempre del Casal d'Avis, que es realitzarà dissabte 16 de març a les 18 hores al Casal d'Avis. L'entrada tindrà un preu simbòlic de 2 euros que es destinaran al menjador infantil de Chimbote (Perú), un projecte de l'entitat solidària local Sant Quirze pels Infants. 
Sopar de dones de les Fonts
Les Dones de les Fonts celebraran també el mes de les Dones amb un sopar popular on cadascuna portarà un primer plat o unes postres. L'àpat tindrà lloc divendres 15 de març al CC Torre Julià a les 21 hores. Aquesta activitat està organitzada pel Racó de la Dona.
Finalment, el programa del mes de les Dones proposa una sortida al teatre el proper 21 de març per anar a veure Una història catalana al Teatre Nacional de Catalunya i una exposició sobre la literatura de dones que arribarà a Sant Quirze a partir del 25 d'abril.