Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

Comença el programa de Joves per l'Ocupació i d' aturats de llarga durada

Les 10 persones seleccionades realitzen actualment tutories personalitzades


Comença el programa de Joves per l'Ocupació i d' aturats de llarga durada

 Un total de 10 persones han estat ja seleccionades per participar en el programa Joves per l'Ocupació i Aturats de llarga durada executats pel Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental i subvencionats pel Fons Social Europeu i El Servei a l'Ocupació de Catalunya. 

Totes les persones seleccionades són persones inscrites a les Oficines de Treball de la Generalitat de Catalunya. El programa s'ha iniciat amb un procés de tutorització i orientació individual per acabar de concretar els interessos professionals de cadascun dels participants. En el cas de les persones aturades de llarga durada, aquestes ja han començat un curs d'especialització en administratiu polivalent. Pel que fa als joves, una vegada finalitzada la fase de tutorització, es preveu que realitzin la formació especialitzadora d'entre 300 i 400 hores d'acord amb l'itinerari formatiu proposat. Dues d'elles rebran formació en especialitats com auxiliar de magatzem, auxiliars d'estètica, fleca i atenció a forn de pa i operacions bàsiques de cuina.
El projecte inclou, de manera paral·lela, la prospecció d'empreses interessades en contractar a aquestes persones, un contracte que està subjecte a una important bonificació per l'empresa.