Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Bricomart crearà 96 llocs de treball amb l’obertura del seu nou magatzem a Sant Quirze del Vallès, el primer a Catalunya

La presentació del projecte, ahir a Can Barra, va comptar amb responsables de l'empresa, l'alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi i el director general d'Ocupació de Catalunya, Joan Aregio


Bricomart crearà 96 llocs de treball amb l’obertura del seu nou magatzem a Sant Quirze del Vallès, el primer a Catalunya

 Ahir dilluns al matí, Bricomart i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès van realitzar una roda de premsa per anunciar l’obertura d’un nou magatzem al municipi i la corresponent creació de 96 llocs de treball.

A l’acte, realitzat al Centre de Promoció Econòmica Masia Can Barra, hi van assistir tant autoritats de l’Ajuntament com responsables de Bricomart. 
Les dues parts van destacar la seva col·laboració i implicació en el projecte i van afirmar que serà un incentiu tant econòmic com laboral per Sant Quirze del Vallès i la zona del Vallès Occidental.
Selecció de personal
La selecció del personal per al nou magatzem que va començar al mes de febrer amb més de 600 entrevistes telefòniques, continua en aquest moment amb un procés d’entrevistes presencials amb l’objectiu de crear 96 llocs de treball directes.
El perfil dels candidats per treballar al nou magatzem és molt heterogeni. Bricomart aposta per la diversitat en els seus equips per donar el millor servei als seus clients: especialistes en materials de construcció, electricistes, lampistes, obrers, pintors i la resta d’oficis. Persones amb experiència en el comerç i la distribució, així com joves recentment titulats amb poca experiència, però molt motivats pel comerç i la relació amb els clients.
Gran estoc i bon preu
Aquest nou magatzem de Bricomart neix amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats diàries dels professionals de la construcció i de la reforma, que trobaran en ell estocs en grans quantitats, totes les marques de qualitat del mercat al preu més baix de la zona, garantint a tots els seus clients una compra ràpida i eficaç.
José Manuel Zarza, director Regional Nord-Sud-Est de Bricomart i Membre del Comitè de Direcció va explicar que “hi ha tres pilars fonamentals en la companyia: garantir el preu més baix de la zona, estoc en grans quantitats i l’eficàcia i rapidesa de compra” i va afegir que “el client de Bricomart és el reformista multiofici, que posseeix una petita empresa i necessita trobar material de construcció de qualitat, de forma ràpida, a bon preu i a qualsevol hora".
Ampli  horari
Els magatzems de Bricomart obren des de les 7:30 del matí, amb l’horari més ampli possible de dilluns a dissabte i adaptat a les necessitats dels seus clients de la zona.
L’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi va declarar que “la instal·lació de Bricomart al municipi és un motiu de satisfacció perquè suposa un important impuls en la nostra economia ” i va afegir que “des de l’Ajuntament treballem per agilitzar la instal·lació d’empreses al nostre municipi facilitant la burocràcia que aquests tràmits requereixen i esdevenint així una administració àgil i eficaç”.
Bricomart, amb aquest nou magatzem a Sant Quirze arriba a Catalunya, on fins la data no comptava amb cap magatzem i afegeix un més, als vuit magatzems ja existents a la resta d’Espanya.
Joan Aregio, director del Servei d’Ocupació de Catalunya, posant com exemple la nova obertura de Bricomart i els seus plans d’expansió a Catalunya va declarar que “Catalunya segueix sent atractiva per les inversions”.
Empresa en expansió
Per la seva part, Daniel López, responsable d’Expansió Costa Mediterrània, va profunditzar en els plans a llarg termini de Bricomart i va afirmar que “en un termini de 5 anys, la previsió és obrir entre 8 i 9 magatzems a Catalunya, el que suposaria una inversió de 100 milions d’euros i la creació de més de 700 llocs de treball directes”. 
Bricomart és un magatzem de venda especialitzada de productes per al mercat de la construcció i la reforma, amb l’objectiu de fer guanyar temps i diners tant a professionals de la reforma i construcció, com a particulars aficionats a les petites reformes. Per això, garanteix els preus més baixos de la zona, la gran disponibilitat de productes i la màxima rapidesa en les compres.
La companyia Bricolaje Bricoman S.L.U., pertanyent al Grupo Adeo, va néixer l’any 2005 amb l’objectiu de crear a Espanya una gran superfície de distribució especialitzada, capaç de donar una resposta pràctica i econòmica al creixent número de professionals de les reformes i la construcció existents al mercat espanyol. La primera de les obertures va tenir lloc a la localitat sevillana d’Alcalá de Guadaíra el 10 d’octubre de 2006. En l’actualitat, compta amb vuit centres a Alcalá de Guadaíra (Sevilla), Màlaga, Almeria, Oviedo (Astúries), Leganés i Rivas (Madrid), Massanassa(València) i Castelló, amb un equip de més de 600 persones.