Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sant Quirze acull aquesta setmana la Cursa Nocturna dels Mussols amb més de 500 participants

Enguany el certamen incorpora una recollida d'aliments solidaris per Càritas


 Sant Quirze acull aquesta setmana la Cursa Nocturna dels Mussols amb més de 500 participants
Tot és a punt per la Cursa Nocturna dels Mussols, una cita esportiva que forma part de la Challenge Catalana de Curses de Muntanya Nocturnes i que es celebra aquest proper dissabte 23 de març a Sant Quirze del Vallès. Les inscripcions per participar-hi estan tancades des de ja fa 5 setmanes i es preveu que més de 500 persones participin en aquesta iniciativa. La cursa tornarà a tenir una bona representació de les principals figures d'aquesta especialitat com Mónica Ardid (Campiona d'Espanya de curses de Muntanya), Marta Prat (Guanyadora de la Transgrancanaria i de la Transvulcania) i Teresa Forn (Campiona del Món d'Skyrunning). Pel que fa a la categoria masculina també han confirmat la seva participació els campions de les passades edicions Jordi Garcia i Carles López.
Iniciativa solidària
La cita esportiva compta enguany amb un valor afegit, una recollida d'aliments bàsics que es realitzarà el mateix dia de la prova i que es donarà al banc d'aliments de Càrites Sant Quirze. Tothom que vulgui participar-hi, pot aportar els següents aliments: llenties, mongetes, arròs, pasta, cacau, cigrons, conserves (tonyina, sardines) i sobretot llet, una de les principals mancances del banc. La recollida d'aliments tindrà lloc al Gimnàs Municipal de l'escola Purificació Salas Xandri.
La cursa està organitzada pel Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès amb l'especial suport de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Arber Surgical, que preveu doblar els quilos recollits pel banc com a col·laboració especial i Lafume, entre d'altres.
Desenvolupament de la cursa
Les persones que participin a la cursa podran recollir les dorsals al gimnàs del Purificació Salas Xandri a partir de les 17 hores del dissabte 23 de març. La sortida de les curses infantil, cadet i júnior es faran a partir de les 18 hores i la d'adults, a les 19.30 hores.